Open Podium Oosterkerk

Posted by Meester Cees on november 11, 2016 Nieuws | | No comments

Op woensdagavond 7 december a.s. staat het grote podium van de Oosterkerk open voor het talent van Oostelijke Eilanden van Amsterdam. Meester Cees en Het Pakt maken het muzikaal mogelijk, het talent zorgt voor de invulling.

Net als de Meester Ceesavond van 2 november op het Amstelveld belooft deze avond ook heel bijzonder te worden. Naast de huisband Het Pakt hebben zich nog meer gegadigden aangemeld. Gastheer Alex ‘Meester Cees’ van Heeswijk gaat weer op zoek naar buurtverhalen, buurtondernemers, maar vooral toch ook naar muzikale talenten. Ze krijgen allemaal een podiumplek en een ‘moment of fame’.

Wil je meedoen?

Nou dat kan natuurlijk. Meld je snel aan voor plekje in het programma! En als je gewoon lekker in het publiek wilt zitten dan kan dat ook. Leer je buurtjes beter kennen en weet wat hun bijzondere talenten zijn!
Voor de prijs hoef je het niet te laten! € 5,00 p.p.

2013-MeesterCees-OPEN PODIUM-1-1

Hierboven en -onder een foto-impressie van een eerdere Meester Ceesavond.

2016-Meester Cees Het Pakt13-Alex van Heeswijk-1

Got something to say?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *