Programma 2 november

Posted by Meester Cees on oktober 3, 2016 Nieuws | | No comments

Het programma voor 2 november in de Amstelkerk loopt al flink vol. De wijkfysio blijkt een bluesband te hebben, Anne Brattinga gaat de zaal zangles geven en de buurt-Tai Tsji geeft een demonstratie, en het buurtverhaal komt van een architect die zijn buurt beschreven heeft in een boek. Als de geboren en getogen Kerkstrater Manolito een landelijk gevierd jazzpianist blijkt te zijn, dan snapt u wel dat de avond weer veel te bieden heeft.

Ook huisband Het Pakt heeft niet stil gezeten. Er zijn nieuwe nummers geschreven en die willen ze graag spelen. Gaat Meester Cees nog zingen? Jazeker: “wie doet me wat?” én hij gaat ook nog wat vertellen over zijn boek dat vlak voor de zomer uitkwam: ‘Mijn onderneming staat als een huis”.

Hopelijk krijgen ook alle buurtbewoners de mogelijkheid om iets tijdens dit 5e open podium te zingen of te doen! Grijp die kans!!!!

Datum: 2 november 2016
Lokatie: De Amstelkerk
Zaal open: 19:30 uur
Programma: 20:00 uur – 22:30 uur (+ naborrel …)
Entree: € 5,= (voorverkoop: meestercees14@gmail.com

Door: Alex van Heeswijk

Got something to say?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *