26 juli: Paradiso

Posted by Meester Cees on juli 8, 2016 Nieuws | | No comments

Het allermooiste podium van Nederland: Paradiso. Op 26 juli staan wij er gewoon! Het Pakt – met de van stage teruggekeerde Hanan – geeft dan een optreden van 30 minuten. Het eigen Nederpopgeluid van Het Pakt. Zorg dat je kaartjes bemachtigd want de voorverkoop is al via Paradiso van start gegaan.

Tijdens de popavond Paradiso Café zullen ook nog optredens zijn van Emmy Eve, Abbey Lies en Marvelious.

2016-Paradiso-poster-Het Pakt-Alex van Heeswijk-1

Welke nummers kunnen we van Het Pakt zoal verwachten? Natuurlijk de nieuwe single ‘Nieuwe dag, nieuwe lach’ en de bekende toppers ‘Nooit meer’, ‘Kraag omhoog’, ‘Als de zomer maar niet over gaat’ en ‘Hi, Amsterdam’. Ik denk ook wel dat er een plek is voor de tot ‘Mijn wereld’ omgebouwde ‘Carrousel’. Hopelijk is ook het nieuwe nummer ‘President’ speelklaar.

Weet dat Jules, Frank, Maarten en Jeroen weer blij zijn met de veilige terugkeer van pareltje Hanan de Sain in hun midden. Hanan was liefst 5 maanden in Paramaribo waar ze haar afstudeerstage afwerkte. Ze meldde dat ze nog wel even moet aklimatiseren en haar jetlegs moet strekken. Gaat goed komen!

Meester Cees Burenavond 18-12-14-0685_1

Got something to say?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *